20 / 04 / 2024

Mesa Kartall ne zaman teslim?

Mesa Kartall ne zaman teslim?

Firma: Mesa Mesken Sanayii A.Ş.

Proje: Kartall Mesa

Dairelerin satış sürecine devam edilen Mesa Kartall ne zaman teslim sorusuna cevap olarak hemen teslim deniliyor. 32 katlı tek bloktan meydana gelen proje, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor...



İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Mesa Kartall ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak teslimler hemen gerçekleşiyor deniliyor. Projede yer alan daireler 61 ila 280 metrekare arasında alanlara sahip. 


Konutların satışlarına devam edilen  Kartall Mesa  projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Mesa Mesken Sanayi A.Ş tarafından hayata geçirilen Mesa Kartall ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, 32 katlı tek blok halinde konumlanıyor. 


Mesa Kartall ne zaman teslim?


Mesa Kartal Residence'ta; fitness center, dinlenme alanları, oyun alanları, hobi odası, spor alanları, yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Toplam 10 bin 100 metrekare alan üzerinde yükselen Mesa Kartall ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Proje 286 adet daireden meydana geliyor. 


Mesa Kartall Evleri satış ofisi

Telefon: 0216 451 93 70

Web Adresi: www.mesakartall.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön