28 / 03 / 2024

mesa kartall ne zaman teslim

mesa kartall ne zaman teslim

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir blokta 10 farklı tipte 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kartall Mesa satış fiyatları!

Teslimleri hemen yapılacak olan Kartall Mesa Konutları'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Peki Kartall Mesa satış fiyatları ne kadar?

Kartall Mesa telefon!

İstanbul Kartal'da hayata geçen Kartall Mesa Konutları 10 bin 100 metrekare arsa üzerinde hayata geçiyor. Kartall Mesa telefon numarası haberimizde yer alıyor...

Kartall Mesa satılık!

Mesa Kartall Residence 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje 10 bin 100 metrekare arsa üzerinde hayata geçiyor. Kartall Mesa satılık daireler 38 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.

Mesa Kartall'da eviniz de hazır, manzarası da!

Konut teslimleri hemen gerçekleşen Mesa Kartal Residence 32 katlı tek bloktan oluşuyor. Satışları devam eden proje "Mesa Kartall'da eviniz de hazır, manzarası da" sloganı ile tanıtılıyor.

Mesa Kartall ne zaman teslim?

Dairelerin satış sürecine devam edilen Mesa Kartall ne zaman teslim sorusuna cevap olarak hemen teslim deniliyor. 32 katlı tek bloktan meydana gelen proje, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor...

Mesa Kartall ne zaman teslim?

Mesa Kartall ne zaman teslim? sorusuna Nisan 2014 yılı olarak yanıt veriliyor. Mesa Kartall Evleri projesinde ödemeler yüzde 50 peşinattan sonra, 6 ay vadeli olarak yapılıyor...

Mesa Kartall ne zaman teslim?

Mesa Kartall ne zaman teslim sorusu Nisan 2014 olarak cevaplandırılıyor. Kartal Mesa Evleri satılık daireler 228 bin 500 TL'den başlayarak yükseliyor...

Mesa Kartall ne zaman teslim?

Mesa Mesken Sanayii A.Ş.'nin çalışması ile yükselen Mesa Kartall ne zaman teslim? sorusuna Nisan 2014 olarak yanıt veriliyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Temsa'daki kriz Mesa'yı etkiledi mi?

Ünver Ailesi 2017'de Mesa'nın çoğunluk hisselerini almıştı. Yönetim, firmanın kurucuları olan Erhan Boysanoğlu ve ailesinde Yapı Kredi ile Garanti, verdikleri krediye karşılık Mesa'daki Ünver Ailesi'ne ait hisselere tedbir koydurmak istemiş. Bu operasyon Mesa'da işleri kilitlemiş...

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

mesa kartall ne zaman teslim Haberi

mesa kartall ne zaman teslim

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir blokta 10 farklı tipte 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor. 


EVLER HEMEN TESLİM 

Bedelin peşin ödenmesi durumunda ise yüzde 15 indirim yapılıyor. Özel ödeme planı ile yüzde 30 peşin, bin 750 liradan başlayan, 24 ay vade farksız taksitler, 1 ve 2 yıl sonra ise yüzde 30'luk iki ara ödeme ile hemen teslim evlere sahip olunabiliyor.