19 / 04 / 2024

Mesa Kartall nerede!

Mesa Kartall nerede!

Firma: Mesa Mesken Sanayi

Proje: kartall mesa

Mesa Kartall nerede sorusunun cevabı adres bilgileriyle birlikte haberimizde yer alıyor. Mesa Kartall projesi 32 katlı olarak tasarlanan tek blok halinde inşa ediliyor. Proje Mesa Mesken Sanayi tarafından hayata geçiriliyor...




Mesa Kartall nerede?


Mesa Kartall projesi,  Mesa Mesken Sanayi  tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal E-5 üzerinde konumlandırılan Mesa Kartall projesinde konut satışları devam ediyor.


32 katlı tek blok halinde yükselen Mesa Kartall Evleri'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Mesa Kartall Evleri'nde daire büyüklükleri 61 metrekare ile 346 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Mesa Kartal projesinde bulunan dairelerin fiyatları için satış ofisi ile görüşmek gerekiyor. Mesa Kartall satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz. 


Mesa Kartall projesinde daire almak için banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Mesa Kartall Evleri'nde konut teslimlerinin 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi hedefleniyor.


Mesa Kartall nerede?

Mesa Kartall nerede? - Adres: Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal-İstanbul 


Mesa Kartall Rezidans iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 451 93 70

Web Adresi: www.mesakartall.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön