26 / 04 / 2024

Mesa Koza 66 evleri 473 bin liradan başlıyor!

Mesa Koza 66 evleri 473 bin liradan başlıyor!

ANKARA merkezli Mesa Mesken, İstanbul'daki projelerin ardından yeniden Ankara'ya döndü. Başkent piyasasına Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.



Park Mozaik'te Tepe ile ortaklığa imza atan Mesa, Koza 66 projesiyle de kendisiyle özdeşleşen Koza Sokak'ın son projesine imza atıyor. Mese Mesken, Tepe İnşaat'la birlikte  Ankara  Yaşam kent'teki Park MOZAİK projesi satışa çıkarırken, projede toplam 885 daire bulunuyor. Proje, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dairelerle, 92 ile 240 metrekare arasında değişen büyüklükteki konut alternatifleri sunuyor. Konut fiyatları 470.000 bin lira ile 1.13 3.000 lira arasında değişen Park MOZAİK'te satışa çıkan ilk etap konutlarının yüzde ellisinden fazlası henüz lansmanı dahi yapılmadan satıldığı belirtildi. Üç yılda tamamlanacak olan Park MOZAIK'in ilk etabında konutlar 2016 yılında teslim edilecek. Park MOZAİK projesinin lansmanda konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu "Başkentlilere çağdaş, huzurlu ve konforlu olduğu kadar birbirinden farklı seçenekleri de içeren yaşam alternatiflerini tek bir projede sunuyor" dedi. TEPE İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Güngenci ise "Park MOZAİK'in Ankara'da yarattığı bu cazibe, satışlara da yansıdı" diye konuştu. 

Mesken'in Ankara satısa çıkardığı 2. proje Gaziosmanpasa'daki MESA KOZA 66 oldu. Metrekare fiyatı 5 bin 586 lira olan MESA KOZA 66'da konutlar 473.000 bin lira İle 1.980.000 lira arasında satışa sunulurken, 2016'da teslim edilecek. Mesa Mesken Genel Müdürü Can Aynagöz ise "Yüzde 40 hasılat paylaşımı İle aldığımız bu arsa İle Koza Sokak'a son noktayı koyuyoruz" dedi. 


Star




Haber Fanatik Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Mesa'nın yeni projesi Mesa Koza 66, Ankara'nın değişmeyen gözde semti Gaziosmanpaşa'da yükseliyor ve şehrin tam kalbinde, manzara, konfor ve prestiji bir arada isteyenleri hedefliyor. Mesa Koza 66, büyükelçiliklerin ve uluslararası kuruluşların yoğun olarak tercih ettiği Gaziosmanpaşa'da, şehrin tüm kilit noktalarına dakikalar içinde ulaşılabilen bir konumda yer alıyor. Zemin + 35 katlı kule blok ve zemin + 8 katlı yatay blok olmak üzere toplam iki bloktan oluşan Mesa Koza 66, iki farklı alternatif yaşam biçimini bir arada sunuyor. Mesa Koza 66, "Kule"de 156 ve "Yatay Blok"ta ise 50 daire olmak üzere, çeşitli tip ve büyüklüklerdeki toplam 206 konut seçeneği ile tüm ihtiyaçlara yanıt veriyor. Kule'de 93 ile 371 brüt metrekare arasında değişen büyüklüklerde, 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte zengin daire seçenekleri bulunuyor. Proje arazisinin güneydoğusunda, geniş bir vadi manzarası görecek şekilde tasarlanan "Yatay Blok"ta ise daireler, bulundukları kata göre farklılaşan teraslara, geniş balkonlara ve bahçelere sahip. Mesa Koza 66, şehrin merkezinde bahçeye, büyük bitkiler ve çiçeklerle süslenmiş geniş balkonlara özlem duyanlara, gerçek anlamda arzuladıkları yaşam alanlarını sunuyor. 



Fanatik 


Geri Dön