28 / 03 / 2024

Mesa Koza 66'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Mesa Koza 66'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü firmalarından MESA'nın, Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği yeni projesi MESA KOZA 66'nın temel atma töreni yapıldı. Proje, Mesa Holding imzasıyla yaşama geçiriliyor...



Türkiye inşaat sektörünün güçlü firmalarından MESA'nın,  Ankara  Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği yeni projesi MESA KOZA 66'nın temel atma töreni yapıldı. 45 yıldır imza attıkları birçok projede Türkiye'ye değer kattıklarını ifade eden MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu. 

"MESA, şimdi de Ankara'daki yeni projesi ile bölgedeki yaşam standartlarını daha da yükseltiyor. MESA KOZA 66 projesi ile Ankaralılara, konfor, prestij ve şehrin tam kalbinde ayrıcalıklı yaşam alanını bir arada sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


MESA KOZA 66, Koza Sokak'ta çok özel bir konumda yer alan 8.766 metrekarelik bir arazi üzerinde yükseliyor. Zemin + 35 katlı kule blok ve zemin + 8 katlı yatay blok olmak üzere iki bloktan oluşan proje, iki farklı alternatif yaşam biçimini bir arada sunuyor. "Kule"de 156 ve "Yatay Blok"ta ise 50 daire olmak üzere, çeşitli tip ve büyüklüklerde sunulan toplam 206 konut alternatifiyle tüm ihtiyaçlara yanıt veriliyor. 

MESA KOZA 66'nın "Kulelinde: büyüklüğü net 76 ile 264 metrekare arasında değişen büyüklüklerde, 2+1'den 6+1'e kadar farklı tipte zengin daire seçenekleri bulunuyor. 

"Yatay Blok"ta ise daireler, bulundukları kata göre farklılaşan teraslara, geniş balkonlara ve bahçelere sahip stüdyo tipinden 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuyor. 


Yeni Akit


Geri Dön