19 / 04 / 2024

Mesa Marmara 2017'de teslim edilecek!

 Mesa Marmara 2017'de teslim edilecek!

Mesa'nın yeni projesi Mesa Marmara Kartal'da yükseliyor. 105 konuttan oluşan Mesa Marmara'da 96 ve 111 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler ile 122 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor.



Mesa'nın yeni projesi Mesa Marmara Kartal'da yükseliyor. 105 konuttan oluşan Mesa Marmara'da 96 ve 111 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler ile 122 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor. Lansmana özel avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunan Mesa Marmara'da daireler Haziran 2017'de teslim edilecek. Kartal'da sahilde, denizle iç içe yaşamlar sunan projede 2+1 daireler 616 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler ise 828 bin liradan başlayan peşin fiyatlarla satışa sunuluyor. Bölgedeki ilk Mesa projesi Sahili Mesa'ya komşu, Mesa Marmara'da özel kapalı otoparkı, çocuk oyun alanı, fitness merkezi, açık yüzme havuzu ve güvenlik yer alıyor.  Mesa'nın kalite ve standartlarını taşıyan proje Adalar manzarası, merkezi konumu, ulaşım kolaylıkları ve sahil yaşamıyla öne çıkıyor.  Kartal sahilinde yükselen proje, İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatması beklenen, Asya-Avrupa geçiş güzergahına sahip Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının devreye girmesiyle Pendik'e kadar devam eden hızlı tren sistemine dahil olacak lokasyonda yer alıyor. Mesa'nm Kartal'da E-5 kenarında inşa ettiği ve mimarisi kartal kanatlarından esinlenerek şekillenen Kartall Mesa ise, 31 katlı tek bloktan oluşuyor. 



Dünya 




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Anadolu yakasının gözdesi Kartal'da her geçen gün yeni bir proje yükseliyor. Gün geçmiyor ki Kartal'dan yeni bir proje haberi gelmesin. Bölgeyle ilgili her yeni haberde, soru işaretlerimiz de acabalarımız da artıyor. Acaba Kartal bu kadar değerlenir mi? Acaba bölge yatırım için doğru adres mi? Sizlere Kartal'ın marka değeri yüksek projelerinden Birini tanıtmadan bu sorulara cevap verelim. Kartal Anadolu yakasının en kıymetli bölgelerinden biri. Önümüzdeki senelerde yabancı yatırımcılar dolayısıyla çok daha fazla adı geçecek Kartal'ın. Ancak altını çizmekte fayda var. Bir semte değil, bir projeye yatırım yapılır. Ne aldığınız kadar kimden hangi koşullarla ve ne için aldığınız önemlidir. Bir projeyi değerlendirirken ilk vermeniz gereken karar, yatırım için mi oturum için mi ev alacağınızı belirlemektir. Yatırım için daha matematiksel oturum için daha duygusal kararlar alınır. Nadiren projeler hem yatırım hem oturum konusunda gelecek vaat eder. Kartal'da son yıllarda metrekare bazlı fiyatlar arttı. Bu artışla beraber inşaatların kalitesinin ve projelerin özelliklerinin de arttığını söylemek yanlış olmaz. Ancak beş yıl öncesine oranla bahsedilen metrekare fiyatlarını göz önünde bulundurursak, kartallar yüksekten uçuyor başlığı çift anlamlı olarak değerlendirilebilinir. 


Ailelere özel 

İşte size, Kartal projelerine bakarken incelemeniz gerektiğini düşündüğüm projelerden biri. Mesa Marmara Adalar manzarasına karşı inşa ediliyor. Kartal'da sahile yakınlık kuşkusuz projeye değer katan önemli bir etken. Projede 2+1 ve 3+1 daireler var. Bu da demek oluyor ki aile hayatı düşünülerek projelendirilmiş bir çalışma var karşımızda. Lokasyon sahile yakın ve Asya-Avrupa geçiş güzergâhına sahip Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının devreye girmesiyle Pendik'e kadar devam eden hızlı tren sistemine dahil olacak bölgede. Son dönemde müşterilerini mağdur eden inşaat firması haberleri ile sıklıkla karşılaştığımız ve güven duygusu aradığımız bugünlerde Mesa 45 yıllık geçmişiyle ve daha önceki başanlı projeleriyle müşterilerine güven problemi yaşatmayacak deneyimli bir firma. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Mesa Marmara, bölgede daha önce yapılan Sahil Mesa'ya komşu bir konumda olması açısından da dikkat çekici. 1 + 1 ve 1-0 daire tiplerinin olmadığı proje sadece ailelere özel olarak tasarlanmış. Özellikle gençlerin ve çocukların sosyal hayatlarını geçirebilecekleri tüm aktiviteler düşünülerek hayata geçirilen proje sadece 105 aileye hitap ediyor. Mesa Marmara, Kartal'ın yoğun inşaat bölgesinden uzak ama merkezinde konumlanıyor. 



Cumhuriyet


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bugüne kadar birçok konut projesine imza atan Mesa, İstanbul Kartal'da tek bir kuleden oluşan Mesa Marmara'nın inşaatını hızla sürdürüyor. 20 kattan oluşan projede toplam 105 konut bulunuyor. Teslim tarihi Haziran 2017 olarak veriliyor. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde sıralamyor. Şirket yetkilileri konut olarak ise projenin İDO Pendik İskelesine 7 dakika ve Bağdat Caddesine 10 dakika mesafede yer aldığını belirtiyor. Konut bedelinin yüzde 30'unu peşin ödeyenlere farklı ödeme planları sunuluyor. 


Bugün 


Geri Dön