18 / 04 / 2024

Mesa Marmara ne zaman teslim

Mesa Marmara ne zaman teslim

Mesa'nın yeni projesi Mesa Marmara Kartal'da yükseliyor. 105 konuttan oluşan Mesa Marmara'da 96 ve 111 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler ile 122 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor.

Mesa Marmara ulaşım!

2+1 dairelerin satışları tamamlandığı projede teslimler 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mesa Marmara ulaşım bilgileri kapsamında İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 2017 yılı Haziran ayında anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Mesa Marmara satılık daire!

Toplam 105 adet daireden oluşan Mesa projesi 20 katlı tek bloktan meydana geliyor. Mesa Marmara satılık daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Mesa Marmara ödeme koşulları!

Bağdat Caddesi' ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 105 adet daire yer alıyor. Mesa Marmara ödeme koşulları kapsamında 24 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Mesa Marmara Rezidans satılık!

Mesa Marmara Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje 20 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Kartal Mesa Marmara'da 592 bin 200 TL'ye!

Mesa Marmara projesi, Mesa Mesken tarafından Kartal Sahil'de inşa ediliyor. Toplam 105 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Mesa Marmara ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje 20 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Mesa Marmara ne zaman teslim?

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar?

2012'de Esenyurt'ta hizmete sunulan ve E-5 karayolu üzerinde yükselen Marmara Park AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı. Peki Marmara Park AVM'nin 2021 piyasa değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Esenyurt Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2012 yılında Esenyurt'ta hizmete açılan ve E-5 hattı üzerinde konumlanan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Esenyurt'ta E-5 hattında konumlanan ve 2012 yılında hizmete açılan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Mesa Bodrum ne zaman teslim?

Mesa Bodrum projesi 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara ne zaman teslim Haberi

Mesa Marmara ne zaman teslim

Mesa'nın yeni projesi Mesa Marmara Kartal'da yükseliyor. 105 konuttan oluşan Mesa Marmara'da 96 ve 111 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler ile 122 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor. Lansmana özel avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunan Mesa Marmara'da daireler Haziran 2017'de teslim edilecek. Kartal'da sahilde, denizle iç içe yaşamlar sunan projede 2+1 daireler 616 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler ise 828 bin liradan başlayan peşin fiyatlarla satışa sunuluyor. Bölgedeki ilk Mesa projesi Sahili Mesa'ya komşu, Mesa Marmara'da özel kapalı otoparkı, çocuk oyun alanı, fitness merkezi, açık yüzme havuzu ve güvenlik yer alıyor.  Mesa'nın kalite ve standartlarını taşıyan proje Adalar manzarası, merkezi konumu, ulaşım kolaylıkları ve sahil yaşamıyla öne çıkıyor.  Kartal sahilinde yükselen proje, İstanbul trafiğini büyük ölçüde...