26 / 04 / 2024

Mesa Marmara Kartal'da teslimler 2017'de!

Mesa Marmara Kartal'da teslimler 2017'de!

Mesa'nın yeni projesi Mesa Marmara Kartal'da yükseliyor. 105 konuttan oluşan Mesa Marmara'da 96 ve 111 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler ile 122 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor.



Mesa'nın yeni projesi Mesa Marmara Kartal'da yükseliyor. 105 konuttan oluşan Mesa Marmara'da 96 ve 111 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireler ile 122 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler yer alıyor. Lansmana özel avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunan Mesa Marmara'da daireler Haziran 2017'de teslim edilecek. Kartal'da sahilde, denizle iç içe yaşamlar sunan projede 2+1 daireler 616 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler ise 828 bin liradan başlayan peşin fiyatlarla satışa sunuluyor. Bölgedeki ilk Mesa projesi Sahili Mesa'ya komşu, Mesa Marmara'da özel kapalı otoparkı, çocuk oyun alanı, fitness merkezi, açık yüzme havuzu ve güvenlik yer alıyor. Mesa'nın kalite ve standartlarını taşıyan proje Adalar manzarası, merkezi konumu, ulaşım kolaylıkları ve sahil yaşamıyla öne çıkıyor. Kartal sahilinde yükselen proje, İstanbul trafiğini büyük ölçüde rahatlatması beklenen, Asya-Avrupa geçiş güzergahına sahip Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının devreye girmesiyle Pendik'e kadar devam eden hızlı tren sistemine dahil olacak lokasyonda yer alıyor. Mesa'nm Kartal'da E-5 kenarında inşa ettiği ve mimarisi kartal kanatlarından esinlenerek şekillenen Kartall Mesa ise, 31 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Dünya


www.mesa.com.tr



Haber Bugün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Bugüne kadar birçok konut projesine imza atan Mesa, İstanbul Kartal'da tek bir kuleden oluşan Mesa Marmara'nın inşaatını hızla sürdürüyor. 20 kattan oluşan projede toplam 105 konut bulunuyor. Teslim tarihi Haziran 2017 olarak veriliyor. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde sıralamyor. Şirket yetkilileri konut olarak ise projenin İDO Pendik İskelesine 7 dakika ve Bağdat Caddesine 10 dakika mesafede yer aldığını belirtiyor. Konut bedelinin yüzde 30'unu peşin ödeyenlere farklı ödeme planları sunuluyor. 


Bugün


Geri Dön