27 / 04 / 2024

Mesa-Nurol İnşaat ortaklığından Yeşil Yaka!

Mesa-Nurol İnşaat ortaklığından Yeşil Yaka!

Firma: Mesa Mesken ile Nurol İnşaat

Proje: Yeşil Yaka

Mesa İnşaat ve Nurol İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yeşil Yaka projesinin satış fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan oluşan projenin teslim tarihi Ekim 2017 olarak belirlendi.



Mesa İnşaat ve Nurol İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yeşil Yaka, Avrupa Yakasında Büyükçekmece'de yükseliyor.  Yeşil Yaka  projesinin ilk etabı olan Yeşil Yaka Koru 56 villa ve 3 etaptan oluşuyor.


320 bin metrekare alanda inşa edilen Yeşil Yaka Koru'da villalar Ekim 2017'de teslim edilecek. Lansmanı 12 Mayıs'ta gerçekleştirilen projede peşinde yüzde 18'e kadar indirim fırsatı sağlanıyor.


 Mesa-Nurol İnşaat ortaklığından Yeşil Yaka!


Yetişkinler için tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, spa merkezi, açık hava sineması bulunurken çocuklar için tırmanma duvarı, ağaç evler, kaykay pistleri ve yaş gruplarına göre özel dizayn edilmiş park gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


"Söğüt ve Sedir" olmak üzere iki farklı tip villadan oluşan Yeşil Yaka Koru Evleri'nde 56 villanın büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişiyor.


Söğüt villalar 2 milyon 510 bin TL ile 2 milyon 936 bin TL, sedir villalar ise 2 milyon 553 bin TL ile 2 milyon 814 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Tel: 444 0 986

Web: http://campaign.mesa.com.tr/

Nurşah SÜRMEN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön