18 / 04 / 2024

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.



Fenerbahçe'ye transferi tamamlanma aşamasına gelen Mesut Özil, kendisiyle birlikte işlerini de İstanbul'a taşıyacak. Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe ile 5 milyon euro garanti ücret konusunda anlaşan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, ticari işleriyle ilgili Fenerbahçe'den bazı isteklerde bulundu. Mesut Özil, Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmesi halinde daha çok İngiltere'de bulunan işlerini de İstanbul'a kaydırmanın planlarını yapıyor.

Mesut Özil, Fenerbahçe den mülk ve dükkanlar istedi!

BENZER ŞARTLARI SUNMUŞTU

Fenerbahçe'den mülküyleyle beraber bazı dükkanlar istedi. Tecrübeli futbolcunun, kafeleriyle ilgili olarak kendisini transfer etmek isteyen ABD ekibi DC United'a da benzer şartlar sağlandığı ifade edildi. Mesut Özil, özellikle koronavirüs salgınının ardından dükkanlarından büyük gelir elde etmeyi planlıyor. Şu anda dükkanlar için yer aranıyor.

Mesut Özil, Fenerbahçe den mülk ve dükkanlar istedi!

İSTANBUL'UN EN NEZİH YERLERİ

Arsenalli futbolcunun kaç adet dükkan talebi üzerinde yer aldığı tam olarak öğrenilemezken mülklerin İstanbul'un en pahalı yerlerinde olması planlanıyor. Bağdat Caddesi başta olmak üzere, İstiklal Caddesi, Galata, Karaköy, Yeniköy ve Bebek gibi kilit noktalarda araştırmaların yapıldığı ifade edildi. Futbol kariyeri sonrasındaki iş hayatını şimdiden planlayan Mesut Özil, transfer görüşmelerinde  sona geliniyor.

Mesut Özil, Fenerbahçe den mülk ve dükkanlar istedi!


Geri Dön