19 / 04 / 2024

Mesut Toprak kimdir?

Mesut Toprak kimdir?

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak kimdir? Mesut Toprak'ın iş ve eğitim hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde. İşte Mesut Toprak ve Astay Gayrimenkul...



Mesut Toprak kimdir?

Mesut Toprak, 1959 yılı İstanbul doğumlu. Eğitim hayatını İstanbul'da gören Mesut Toprak, ticari hayatına 1972 yılında Sultanhamam'da başladı.


Mesut Toprak, bugün Onaltı Dokuz İstanbul projesini hayata geçiren Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı. 


1976 yılında Tayteks Firması'nı kurarak kumaş ticareti yapmaya başlayan Mesut Toprak, yeni şirketler ve üretim tesisleriyle büyüttüğü Tay Grubu ile bugün 50.000 metrekareden fazla üretim ve hizmet alanına sahip.


1989 yılında Tayeks Dış Ticaret’i kuran Mesut Toprak, 1995 yılında ise Çorlu’daki fabrikasını inşa etti. 2001 yılında Bolu’da kurulu Yeni Dünya Tekstil Şirketi’ni satın alan Toprak, 2003 yılında Beylikdüzü’nde Taypa’yı üretime geçirdi.


Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Yönetim Kurulu Üyesi olan Mesut Toprak, ticari hayatına Four Seans otel zincirini Türkiye'ye getirerek devam etti. 


2004 yılında Astay Gayrimenkul’ü kuran Mesut Toprak inşaat sektöründeki ilk deneyimini kendi otel inşaatını yapmak olmuştur.


Astay Gayrimenkul projeleri..

1.Four Seans Hotel

2.Onaltı Dokuz Evleri

3.Academia



Mesut Toprak Onaltı Dokuz projesi hakkında açıklama yaptı!
Onaltı Dokuz İstanbul projesi havadan görüntülendi!



Geri Dön