25 / 04 / 2024

Metrogarden AVM ne zaman açılacak?

Metrogarden AVM ne zaman açılacak?

Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin Nisan ayında açılması hedefleniyordu. Ancak Ümraniye'de yer alan ve toplam 147 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Metrogarden AVM'nin açılışı Haziran sonuna kaldı...



Sur Yapı'nın hayata geçirdiği alışveriş merkezi projesi Metrogarden AVM, Nisan ayında açılacaktı. Ümraniye'de yer alan Metrogarden AVM'nin açılışı Haziran sonuna kaldı. 


Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe'nin kesişme noktasında yer alan  Metrogarden AVM'de toplam 147 mağaza yer alıyor. 54 bin metrekarelik Metrogarden AVM'de yıllık toplam 10 milyon ziyaretçi hedefleniyor. 


Etrafında konut projelerinin yer aldığı Metrogarden AVM ile yılda 400 milyon TL'lik ciro hedefleniyor.  Metrogarden AVM'nin 10 dakikalık araç mesafesinde toplam 650 bin kişi yaşıyor. 


15 dakikalık araç mesafesinde 1 milyon 100 bin kişinin yaşadığı Metrogarden AVM'nin 20 dakikalık araç mesafesinde ise 1 milyon 500 bin kişi bulunuyor. 


Metrogarden AVM'ye 2015 yılında Üsküadar-Çekmeköy metrosunun açılmasıyla Necip Fazıl metro durağından direkt ulaşım olacak. Hafif tramvay ve otobüs hatları ile kesişen bu istasyon,  Marmaray  bağlantısı ile Metrogarden AVM’yi toplu ulaşımın merkezine de taşıyor.


Yeme-içme alanları mağazaların yanı sıra AVM'de firness center, sinema ve modern eğlence alanları bulunacak. Metrogarden AVM'den Üsküdar’a ulaşım ise sadece 12-15 dakika sürüyor. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön