25 / 04 / 2024

Metropol İstanbul satılık!

Metropol İstanbul satılık!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Metropol İstanbul satılık daire tipleri; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...



Dairelerin teslimlerine Aralık 2014 tarihinde başlanması planlanan Metropol İstanbul satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Ataşehir Metropol İstanbul'un sosyal alanları arasında;   açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, yeşil alanlar, konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri, yaşam ve çalışma alanları, İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, kentsel meydanlar ve buluşma yerleri, sinema, squash, bowling, cafe ve restoranlar, koşu parkuru, çocuk parkları mevcut. 


İçerisinde 1,500 adet bağımsız birimin yer aldığı Metropol İstanbul satılık daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Proje, 800 bin metrekare alana sahip. 


Metropol İstanbul satılık!


Varyap ve Gap Yapı ortaklığıyla yaşama geçirilen  Metropol İstanbul  Ataşehir projesin yer alan bloklar 250 metre uzunluğa sahip. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Metropol İstanbul satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. Projede toplam 3 blok yer alıyor. 


Metropol İstanbul Ataşehir satış ofisi

Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön