25 / 04 / 2024

Metropol İstanbul son durum!

Metropol İstanbul son durum!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Varyap ve Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Metropol İstanbul son durum bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede fiyatlar 357 bin liradan başlıyor...



Metropol İstanbul son durum bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz fakat  Metropol İstanbul  son durum bilgilerine geçmeden önce projeden biraz bahsedelim.  Varyap ve Gap İnşaat  ortaklığı ile konumlandırılan Metropol İstanbul projesi 3 bloktan oluşuyor. 2 rezidans ve 1 kule bloğunun bulunduğu Metropol İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri 44 metrekare ile 258 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Metropol İstanbul son durum bilgilerine göre projedeki konutların fiyatları şöyle şekilleniyor;


Stüdyolar 357 bin liradan,

1+1'ler 453 bin liradan, 

2+1'ler 863 bin liradan, 

3+1'ler 1 milyon 358 bin liradan,

4+1'ler 1 milyon 596 bin liradan başlıyor.


Metropol İstanbul Ataşehir nerede?


3 bloktan oluşan Metropol İstanbul projesi Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor. Proje, Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları karşısında yer alıyor.


Metropol İstanbul Ataşehi iletişim bilgilerine göre projeye 444 82 92 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Metropol İstanbul Ataşehir ödeme planına göre projede ister banka kredisi imkanından, ister firma bünyesindeki seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Ataşehir'de konumlandırılan ve Varyap ile Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Metropol İstanbul Ataşehir teslim tarihi 2014 Aralık olarak belirlendi.


Metropol İstanbul Ataşehir satış ofisi;


Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön