25 / 04 / 2024

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor!

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor!

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.



Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.  Proje, tüm etapları tamamlandığında, konut ve rezidans gibi yaşam alanlarından alışveriş merkezi, ofis, otel ve parklardan oluşan büyük bir kompleks olacak. Deniz ve ada manzaralı Metsan Nexus projesi, 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel bir kuleden oluşuyor. Projenin ilk etabında; stüdyo tipi dairelerden, 6+1 dairelere kadar çeşitli daire seçenekleri sunuluyor. Projenin altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan meydan ve çok sayıdaki sosyal alan ile hem projede yaşayanlara konfor sağlanacak hem de kolay ulaşılabilmesi nedeni ile istanbul'un yeni buluşma noktalarından biri olacak. 


Pirim vaadi 

Ünlü mimar Daniel Libeskind ile gerçekleştirdikleri işbirliği ile Kartal'a yeni bir yaşam alanı sunduklarını belirten Metsan Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Satoğlu, "Metsan Nexus ile Kartal'ın çehresini değiştireceğiz. Metsan Nexus'un satışa sunduğumuz ilk etabmda, deniz ve ada manzaralı 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel kule olacak. Altında yer alan mağaza, kafe ve restoranlardan oluşan meydanı ve çok sayıdaki sosyal alanıyla Metsan Nexus'ta yaşayanların hayat kalitesini yükselterek yaşamı kolaylaştırmayı vadediyoruz" dedi.  Cemalettin Satoğlu, projenin altında bulunan Yakacık metro istasyonunun çalışmaya başlamasının projeye ekstra prim yaptıracağını ve Metsan Nexus'tan daire almış olanlara projenin tamamlandığında kendi yapacağı prime ek olarak, önemli bir kazanç sağlayacağını belirtti. 


Uluslararası ilgi 

Cemalettin Satoğlu, ikinci etabında otel bulunan karma proje Metsan Nexus için yurt içi ve yurt dışmdan yoğun ilgi gördüklerini de ifade etti. Maltepe, Kartal ve Pendik hattının son yıllarda çok geliştiğini ve istanbul'un yeni çekim merkezi olduğunu ifade eden Cemalettin Satoğlu, doğru lokasyonda gerçekleşen projelerin yoğun ilgi gördüğünü belirtti. 


Kolay ulaşım 

Metsan Nexus, E-5 karayolunun üzerinde konumlanıyor. Ayrıca projenin girişinde bulunan Adnan Kahveci Köprüsü ile sahil yoluna direk ulaşım mümkün.  Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Pendik Ido îskelesi'ne ve Pendik'teki Hızlı Tren Hattı'na da yakm olan Metsan Nexus'un altında Kadıköy-Kartal metro hattının uzantısı olarak 2015 sonunda faaliyete geçecek Yakacık metro istasyonu da bulunuyor. Metro hayata geçtiği zaman, projede yaşayanlar için evlerinin kapısmdan çıkıp metro ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek 8 dakika, Kadıköy ve Üsküdar'a gitmek 35 dakika, Eminönü/Sirkeci'ye 40 dakika, Taksim'e ve Bakırköy'e ulaşmak ise 50 dakika sürecek. 



Posta Ek 



Geri Dön