19 / 04 / 2024

Kentsel dönüşümde herkesi mutlu edeceğiz!

Kentsel dönüşümde herkesi mutlu edeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  "Kentsel dönüşümde herkesin mutlu olacağı prjeler geliştiriyoruz" dedi...



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Mevlüt Uysal, Demiören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay ve Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında İstanbul'un sorunları ve bu sorunların aşılmasını sağlayacak projeler konuşuldu. İstanbul'da toplam metro uzunluğunun 600 kilometreyi bulacağını ifade eden Başkan Uysal, "İstanbul'da yapımı devam eden ve 29 Ekim'de açılması hedeflenen Yeni Havalimanı da İBB için büyük bir kaynak olacak" dedi.

Birçok İstanbulluyu ilgilendiren kentsel dönüşümün ayrıntılarını paylaşan Başkan Mevlüt Uysal, "Kentsel dönüşümde herkesin mutlu olacağı projeler geliştiriyoruz. İstanbul'da 500 bin konutun yenilenmesini hedefliyoruz. Ayrıca İstanbul'daki meydanları yeniden düzenleyeceğiz. Her belediye meydan düzenlemesi yapamayacak. İnsanların günlük yaşamlarında kullanılabilecekleri yaşam alanlarını da arttıracağız" diye konuştu. 


Geri Dön