26 / 04 / 2024

mevlüt uysal projeleri

mevlüt uysal projeleri

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı nihayetinde mutluluk değil, sıkıntı getiriyor. Artık içimize sinen, bizi rahatlatan ve güzel görünen şey yatay mimaridir. Biz de 'estetikten, yatay mimariden taviz yok' diyoruz" dedi....

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin imar sorununu çözeceğiz!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı ile hiç kimseden oy talep etmeyeceğim ama imar sorununu çözeceğim" dedi...

Kentsel dönüşümde herkesi mutlu edeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  "Kentsel dönüşümde herkesin mutlu olacağı prjeler geliştiriyoruz" dedi...

Mevlüt Uysal: İmar artışı kesinlikle olmamalı!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, CHP ve AK Parti Belediye Meclis üyelerinin sorularını cevapladı. Uysal, "Yerinde dönüşüm olmalı, imar artışı kesinlikle olmamalı" dedi.

Eminönü-Halkalı tren hattı trafiği rahatlatacak!

İBB Başkanı Uysal, Eminönü'nden Halkalı'ya kadar inşaatı devam eden banliyö tren hattının hizmete açılması halinde ulaşım sorununa önemli katkı sunacağını ifade etti. 

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı 2018'de bitecek!

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatında incelemelerde bulunan İBB Başkanı Mevlüt Uysal hattın açılışı ile ilgili olarak "Bir aksama olmazsa 2018 yıl sonu itibarıyla bitirmeyi planlıyoruz." dedi.

Mevlüt Uysal: Gökdelenlerin yükselmemesi için mücadele edeceğiz!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yatay mimariyi daha doğru bulduğunu ifade eden Uysal, binaların çok aşırı yükselmemesi için mücadele edeceklerini belirtti. 

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Altyapı Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mevlüt Uysal tarafından kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu soruşturma dosyalarında metro ihaleleri de mi var?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski başkanları Kadir Topbaş ve Mevlüt Uysal’ın metro ihalelerinde tahmini 1 milyar TL kamu zararına sebep olduğu ileri sürülerek yapılan suç duyurusu Danıştay’dan döndü.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Ayasofya ulusal egemenlik konusudur!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin "Kesinlikle uluslararası bir konu değildir. Bu, ulusal egemenlik konusudur" dedi...

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

mevlüt uysal projeleri Haberi

mevlüt uysal projeleri

Büyükçekmece'de seçim çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve 19 Mayıs Mahallesindeki bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Vatandaşlarla sohbet eden ve şikayetlerini dinleyen Uysal, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yatay mimariyle ilgili bir talimatı olduğunu hatırlattı.

Büyükçekmece'nin coğrafi olarak İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri olduğunu anlatan Uysal, "İmar artışı nihayetinde mutluluk değil, sıkıntı getiriyor. Artık içimize sinen, bizi rahatlatan ve güzel görünen şey yatay mimaridir. Biz de 'estetikten, yatay mimariden taviz yok' diyoruz. Büyükçekmece'nin coğrafi güzelliğine yatay mimari ve estetiği ekleyerek, İstanbul'un en güzel ilçesi yapabilirsek başarılı oluruz." dedi.

"Ciddi hizmet eksiklikleri var"

Uysal, Büyükçekmece'nin geçmişte güzel olduğunu ancak...