19 / 04 / 2024

M'Expo Center'ın golf sahalarına Koç talip oldu!

M'Expo Center'ın golf sahalarına Koç talip oldu!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center'a yapılacak golf sahalarına Koç Ailesi talip. Şirket, M'Expo Center'a inşa edilecek golf sahalarının hem yatırım hemde işletmesini üstlenmek istiyor..



İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın geçen hafta açıkladığı Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center, 1 milyon metrekare alan üzerinde 900 milyon euro yatırım maliyetiyle dev bir proje. İçinde golf sahalarının da olacağı dev projenin sürprizi ise Koç Ailesi.


Para Dergisi’nin haberine göre Mustafa Koç, Maltepe Belediyesi'nin yeni projesinde golf sahasının olacağını duyunca işbirliği teklifinde bulunmuş ve proje içinde yer alacak golf sahalarının yatırım ve işletmesine şimdiden talip olmuş.



Derginin kulis köşesinde yer alan bilgi ise şöyle: “Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Koç'un golf tutkunu oldukları kamuoyunun malumudur. Her fırsatta golf için vakit ayırırlar. Carolin Koç bu tutkusunu ticarete de dökmüş durumda. Kurdukları Silivri Golf Turizmi Anonim şirketi ile Hamoğlu Holding'e ait Silivri Klasis Golf tesislerinin işletmesini de yapıyorlar.


Şirketin kaptan köşkünde ise şirketin yüzde 50 hissesine sahip olan Caroline Koç bulunuyor. Öğrendiğimize göre Mustafa Koç, Maltepe Belediyesi'nin yeni projesinde golf sahasının olacağını duyunca işbirliği teklifinde bulunmuş ve proje içinde yer alacak golf sahalarının yatırım ve işletmesine şimdiden talip olmuş. Bu işbirliği her iki taraf için de kazançlı gibi görünüyor. Koç, şirketi için yeni bir saha kazanmış olacak, belediye ise iyi bir işletmeciye emanet etmiş olacak. Bakalım bu işbirliği görüşmeleri nasıl sonuçlanacak..."


Para Dergisi


Geri Dön