25 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları'nda 240 bin TL'ye! Son başvuru tarihi 13 Mart!

Meydan Dükkanları'nda 240 bin TL'ye! Son başvuru tarihi 13 Mart!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Meydan Dükkanları

Meydan Dükkanları'nda yer alan mağaza ve dükkanlar 240 bin TL'den başlayan muhammen bedelle satışa sunuluyor. Son başvuru tarihinin 13 Mart olarak belirlendiği Meydan Dükkanları'nda birden fazla ödeme seçeneği uygulanıyor.



Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, 1 milyonluk şehrin çekirdeğinde yer alıyor. Meydan Dükkanları, Türkiye’de ilk defa kamu kurumlarını tek bir merkezde toplayan kent meydanındaki tek ticari ünite olma özelliğini taşıyor.


Meydan Dükkanları, çevresindeki resmi kurum alanlarının yanı sıra; 372 bin metrekare büyüklüğüyle Türkiye’nin en büyük şehir parkı, 8 ihtisas hastanesini içinde barındıran Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük sağlık tesisi olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, metro, tramvay, binlerce araçlık otopark ve 3. Köprü bağlantı yolu ile Türkiye’nin en hareketli lokasyonlarından biri...


Makro Akyapı Ortak Girişimi'nin Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdiği  Meydan Dükkanları  yerli – yabancı tüm işletmeler için her gün yüzbinlerce tüketiciye ulaşma imkanı sunuyor. Taksim Meydanı’nın iki katı büyüklüğündeki Başakşehir Kent Meydanı'ndaki Meydan Dükkanları oluşturduğu ziyaretçi potansiyeliyle ticari bir merkez olmayı hedefliyor. 


3.000 sağlık personeliyle 80.000 kişiye hizmet verecek Sağlık Kent’e yakınlığıyla dikkat çeken Meydan Dükkanları'nda dükkan ve mağazalar 240 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle satışa sunuluyor. Son başvuru tarihi ise 13 Mart olarak belirlendi. 


330 adet dükkandan meydana gelen Meydan Dükkanları'nda yer alan mağazaların alanları 50 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor. Ocak 2017'de teslimlerin yapılması hedeflenen Meydan Dükkanları'nda birden fazla ödeme seçeneği yer alıyor. 


Meydan Dükkanları nda 240 bin TL ye! Son başvuru tarihi 13 Mart!


Dükkan bedelinin peşin ya da banka kredili ödenmesinde yüzde 6 indirim sağlanırken yüzde 75 peşinat sonrasında 2 ara ödeme eşit şekilde vade farksız senetle ödenebiliyor. Bu seçenekte yüzde 3 oranında indirim yapılıyor. 


İndirimsiz ödeme seçeneğinde ise yüzde 55 nakit ya da banka kredili ödeniyor ve kalan kısmın 3 eşit senetle vade farksız ödemesi yapılıyor. 



EMLAK KONUT ONAYLI ÖDEME SEÇENEKLERİ


a ) Peşin satış veya banka kredili satış : Satın alınan dükkan bedelinin tamamının nakden veya banka kredisi yöntemi ile ödenmesi halinde %6 satış iskontosu uygulanacaktır.


b ) Peşin ve vadeli satış (opsiyon 1) : Satın alınan dükkan bedelinin %75'i nakit veya banka kredisi, kalan tutar ise %12,5'lik vade farksız 2 (iki) eşit senet ile ödenmesi durumunda %3 iskonto uygulanacaktır.

Ödeme Tarihleri:

1. Senet: 15 Mart 2016

2. Senet: 15 Mart 2017


c ) Peşin ve vadeli satış (opsiyon 2) : Satın alınan dükkan bedelinin %55'i nakit veya banka kredisi, kalan tutar ise %15'lik vade farksız 3 (üç) eşit senet ile ödenecektir.

Ödeme Tarihleri:

1. Senet: 15 Mart 2016

2. Senet: 15 Eylül 2016

3. Senet: 15 Mart 2017


444 61 71 

http://www.meydandukkanlari.com/


projeye sor



Geri Dön