28 / 03 / 2024

Meydan Dükkanları ödeme koşulları

Meydan Dükkanları ödeme koşulları

Meydan Dükkanları Başakşehir projesi için son başvuru tarihi bugün. Fiyatların 240 bin TL'den başladığı Meydan Dükkanları Başakşehir projesinin ihalesi ise 15 Mart tarihinde yapılacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru tarihi yarın!

Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları projesinde yer alan dükkanlar için yarın son başvuru günü olarak belirlendi. Başakşehir Meydan Dükkanları'nın ihalesi ise 15 Mart günü yapılacak.

Meydan Dükkanları Başakşehir'de son başvuru tarihi 13 Mart!

Açık artırma ile ticari ünitelerin satılacağı Meydan Dükkanları'nda son başvuru günü 13 Mart olarak belirlendi. Türkiye'nin en büyük kent meydanında yer alacak Meydan Dükkanları 15 Mart'ta açık artırmaya çıkıyor.

Başakşehir Kent Meydanı'nda 240 bin TL'ye dükkan ve mağazalar!

Başakşehir’de, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı inşa ediliyor. Kent meydanındaki Meydan Dükkanları, 240 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya çıkıyor.

Meydan Dükkanları'nda 240 bin TL'ye! Son başvuru tarihi 13 Mart!

Meydan Dükkanları'nda yer alan mağaza ve dükkanlar 240 bin TL'den başlayan muhammen bedelle satışa sunuluyor. Son başvuru tarihinin 13 Mart olarak belirlendiği Meydan Dükkanları'nda birden fazla ödeme seçeneği uygulanıyor.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Emlak Konut GYO 13 projedeki dükkanları satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 13 projede yer alan dükkanları yenilenen avantajlı ödeme koşulları ile satışa sundu. Satışa sunulan dükkanların fiyatları 445 bin TL'den başlıyor...

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Dalga Kule Maltepe'de vade farksız peşin fiyatına dükkanlar!

Dapı'nın 2014 yılında teslim ettiği Dalga Kule projesinde kalan son dükkanlar için ödeme kampanyası düzenlendi. Dap Dalga Kule'de hemen teslim dükkanların ödemeleri peşin fiyatına vade farksız yapılıyor...

Meydan Halkalı Rezidans ödeme koşulları!

Meydan Halkalı Rezidans ödeme koşulları kapsamında 12 ay vade farkı olmadan ödeme seçeneği sunuluyor. Meydan Halkalı Rezidans projesinde dükkan fiyatları 440 bin dolardan başlıyor...

Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Vadiyaka Rezidans'ta 361 adet konut ve 56 adet dükkan bulunuyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Avrupa Konutları Kale Dükkanları nerede?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Avrupa Konutları Kale'de dairelerin yanı sıra ofis ve dükkanlar da yer alıyor. Proje 37 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupa Konutları Kale Dükkanları nerede?

Başakşehir Meydan Dükkanları projesinde 13 dükkan satışta!

Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları Makro-Akyapı Ortaklığı imzası taşıyor. Toplam 332 adet dükkandan oluşan Başaksehir Meydan Dükkanları'nın 15 Mart 2015 tarihinde yapılan ihalesinde 225 adet dükkan satılmıştı.

Başakşehir Meydan dükkanları 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları'nda alım yapılan ancak kredisi onaylanmayan son 13 dükkan yeniden satışa açıldı.Projede satışa çıkan dükkan fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 13 dükkan satışta!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Meydan Dükkanları ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayan 13 adet dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılacak.

Meydan Dükkanları ödeme koşulları Haberi

Meydan Dükkanları ödeme koşulları

Meydan Dükkanları projesinde ihaleye son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesinde ihale 15 Mart tarihinde açık artırma ile gerçekleştirilecek. 


Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan ve 1 milyonluk şehrin çekirdeği konumunda Başakşehir'de inşa edilecek olan Meydan Dükkanları'nda teslimler 2017 yılı içinde yapılacak. 


Toplam arsa alanı 65 bin metrekare olarak belirlenen Meydan Dükkanları'nda fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Projede hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı ticari üniteler bulunuyor. 


80 tane cadde mağazası, 102 tane teras dükkanı, 90 tane cadde dükkanı, 58 tane teras mağaza ve 2 tane market alanı bulunan Meydan Dükkanları İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın mesafede yer alıyor. 





EMLAK KONUT ONAYLI ÖDEME SEÇENEKLERİ


a ) Peşin satış veya banka kredili satış...