20 / 04 / 2024

Başakşehir Kent Meydanı'nda 240 bin TL'ye dükkan ve mağazalar!

Başakşehir Kent Meydanı'nda 240 bin TL'ye dükkan ve mağazalar!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Meydan Dükkanları

Başakşehir’de, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı inşa ediliyor. Kent meydanındaki Meydan Dükkanları, 240 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya çıkıyor.




MEYDAN DÜKKANLARI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURULAR İÇİN TIKLAYINIZ


Makro Akyapı Ortak Girişimi'nin Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdiği Meydan Dükkanları; Türkiye’de ilk defa kamu kurumlarını tek bir merkezde toplayan kent meydanındaki tek ticari ünite olma özelliğini taşıyor.


Meydan Dükkanları; 372 bin metrekare büyüklüğüyle Türkiye’nin en büyük şehir parkı, 8 ihtisas hastanesini içinde barındıran Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük sağlık tesisi olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, metro, tramvay, binlerce araçlık otopark ve 3. Köprü bağlantı yolu ile çevresindeki resmi kurum alanlarının bulunduğu bölgede yer alıyor. 


Taksim Meydanı’nın iki katı büyüklüğündeki Başakşehir Kent Meydanı'ndaki Meydan Dükkanları'nda mağaza ve cadde dükkanlar 50 metrekareden başlıyor ve 1.000 metrekareye kadar yükseliyor . Meydan Dükkanları'nda  teslimler Ocak 2017'de yapılacak. 


Son başvuru tarihinin 13 Mart olarak belirlendiği  Meydan Dükkanları  3 bin sağlık personeliyle 80 bin kişiye hizmet verecek Sağlık Kent'e oldukça yakın mesafede yer alıyor. Proje kapsamında birden fazla ödeme seçeneği uygulanıyor. 


Başakşehir Kent Meydanı nda 240 bin TL ye dükkan ve mağazalar!


EMLAK KONUT ONAYLI ÖDEME SEÇENEKLERİ


a ) Peşin satış veya banka kredili satış : Satın alınan dükkan bedelinin tamamının nakden veya banka kredisi yöntemi ile ödenmesi halinde %6 satış iskontosu uygulanacaktır.


b ) Peşin ve vadeli satış (opsiyon 1) : Satın alınan dükkan bedelinin %75'i nakit veya banka kredisi, kalan tutar ise %12,5'lik vade farksız 2 (iki) eşit senet ile ödenmesi durumunda %3 iskonto uygulanacaktır.

Ödeme Tarihleri:

1. Senet: 15 Mart 2016

2. Senet: 15 Mart 2017


c ) Peşin ve vadeli satış (opsiyon 2) : Satın alınan dükkan bedelinin %55'i nakit veya banka kredisi, kalan tutar ise %15'lik vade farksız 3 (üç) eşit senet ile ödenecektir.

Ödeme Tarihleri:

1. Senet: 15 Mart 2016

2. Senet: 15 Eylül 2016

3. Senet: 15 Mart 2017





projeye sor



Geri Dön