19 / 04 / 2024

Mi İnşaat Zekeriyaköy Villa 18 ayda teslim edilecek!

Mi İnşaat Zekeriyaköy Villa 18 ayda teslim edilecek!

Zekeriyapark Villa Projesi, bölgenin en prestijli Belgrad Ormanı’nın tam karşısındaki arsalarında konumlandırılacak. 6 blok 12 adet ikiz villadan oluşan projede her villa 350 m2 önünde kendine ait bahçesi olan 6 oda+1 salon tasarlanmıştır.




Mİ İnşaat Tic.Ltd.Şti. 2012 yılında Sarıyer Zekeriyaköy’de, Belgrad Ormanı’nın tam karşısında konumlanan , doğa ile içiçe, açık yüzme havuzlu,saunalı,her haneye özel organik hobi bahçeli, a’dan z’ye tüm malzemelerin yüksek kalitede kullanıldığı eşsiz butik bir proje olan Zekeriyapark Evleri’ni hayata geçirmiştir.Zekeriyapark Evleri site sakinleri 3 yıldır memnuniyetleri ile Mİ İnşaat’ın başlayacak olan yeni projesi  Zekeriyapark Villa için büyük bir referans olmuş, yeni projenin her m2’sinin tasarımında yol göstermiştir. Çünkü Mİ İnşaat’ı diğer inşaat firmalarından ayıran hassasiyeti; ev sahibi olacak kişilerin Mİ İnşaat bünyesinde bulunan mimarlar eşliğinde içine sinen bir yaşam alanı tasarlamak ve uzun vadede memnuniyetlerini sağlamaktır.


Aralık 2015 itibarıyla Zekeriyapark Villa Projesi’ne başlayan Mİ İnşaat, ruhsat işlemlerini bitirmiş olup, şantiye ve satış ofislerini kurarak faaliyete başlamıştır.


Zekeriyapark Villa Projesi, bölgenin en prestijli Belgrad Ormanı’nın tam karşısında, Zekeriyapark Evleri’nin hemen yanıbaşındaki arsalarında konumlandırılacak. 6 blok 12 adet ikiz villadan oluşan projede her villa 350 m2 önünde kendine ait bahçesi olan 6 oda+1 salon tasarlanmıştır. Geniş,özel tuzlu su içeren açık yüzme havuzu, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, açık otopark+misafir otoparkı,sosyal tesis binası ve geniş yeşil alanları bulunmaktadır. Bu eşsiz proje 18 ayın içinde teslim edilecektir. 


Lansmana özel m2 fiyatı 2.500 $ olan proje, sahiplerini bekliyor. Projenin detaylarına  www.premiergayrimenkul.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Zekeriyapark Villa 11.02.2016 tarihli güncel fiyatları için tıklayın!


Geri Dön