25 / 04 / 2024

Migros'tan bisikletlere yüzde 25 indirim geldi! Ayaklarınızı yerden kesecek! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'tan bisikletlere yüzde 25 indirim geldi! Ayaklarınızı yerden kesecek! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yaz mevsiminin getirdiği güneşli günler bisikletlere olan ilgiyi katladı! Migros, seçili bisikletlerde yüzde 25'e oranına varan indirim yaptı! Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Yaz mevsiminin getirdiği güneşli günler bisikletlere olan ilgiyi katladı! 7'den 70'e herkesin yazın hayranı olduğu bisikletler toplu taşımalar yerine yeni bir alternatif oluşturuyor. 

Carrefoursa dan bisikletlere yüzde 25 indirim! Ayağınızı yerden kesecek kampanya başladı! 22 Haziran 2022 fiyat listesi!Yazın çocuklar için sağlıklı bir aktivite olarak görülen bisikletler, kısa yolculuklar için kullanışlı ve ekonomik bir çözüm! Sağlıklı bir yaşam içinde bire bir olan bisikletler Migros'ta artan bu talebe karşın dev bir kampanya yaptı! Migros, seçili bisikletlerde yüzde 25'e oranına varan indirim yaptı! Bu bisikletleri sakın kaçırmayın! 

İndirimlerden yararlanmak için tek yapmanız gereken bisikletlerinizi Migros'un resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın almak.

Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön