26 / 04 / 2024

Migros'tan robot süpürgelerde yüzde 24'e varan indirim! Migros'ta robot süpürgeler kaç TL? 14 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'tan robot süpürgelerde yüzde 24'e varan indirim! Migros'ta robot süpürgeler kaç TL? 14 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros'tan seçili robot süpürge ürünlerinde büyük indirim. Peki Migros'ta robot süpürge fiyatları kaç lira? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Teknolojinin gelişmesiyle beraber, elektrikli süpürgelerde değişti. Elektrik süpürgeleri, daha teknolojik, daha akıllı ve daha küçük hale gelerek robot süpürgelere evrildi. 2001'de üretilen ancak Türkiye'de 2009'dan itibaren satışına başlanan robot süpürgeler şimdilerde neredeyse her eve girmiş durumda. 

Robot süpürgeler, son zamanlarda süpürge alacakların ve değiştireceklerin en çok araştırdığı ev eşyaları arasında yer alıyor. Temizlik işlerini kolaylaştıran ve zahmetsizce yapılmasını sağlayan robot süpürgelerdeki kampanyalar sık sık araştırılıyor. 

Migros tan robot süpürgelerde yüzde 24 e varan indirim! Migros ta robot süpürgeler kaç TL? 14 Temmuz 2022 fiyat listesi  

Migros'tan seçili robot süpürge ürünlerinde büyük indirim fırsatı başladı. Migros'ta seçili robot süpürgelerde yüzde 24'e varan indirimler yapıdı. 

ROBOT SÜPÜRGELERİN ÖZELLİKLERİ NELER? 

Kendi kendilerini şarj edebilme, akıllı telefonlarla kontrol edilebilme, her türlü zeminde kullanılabilme, masa, koltuk altı gibi ulaşılması zor yerlere erişebilme. 

Peki Migros'ta hangi robot süpürgeler indirimde? Migros hangi marka robot süpürgelerde indirim yaptı? Migros'ta robot süpürge fiyatları kaç lira? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön