23 / 04 / 2024

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"



Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı'nın (MİKEV) Basında yer alan bazı eski haber ve yorumlarda; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Serdar İNAN ve İnanlar İnşaat ” şeklindeki haberelere ilişkin açıklama yaptı.

MİKEV'in açıklamasında "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV),  Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiç bir alakası yoktur" denildi. 

MİKEV'in basın açıklaması:

Basında yer alan bazı eski haber ve yorumlarda; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Serdar İNAN ve İnanlar İnşaat ” şeklindeki ibareler yer aldığı için, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki hususların açıklanması zorunluluğu doğmuştur. 

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı, Devletine ve Milletine bağlı olup toplumun sosyo-ekonomik ve kültürel yükselişine hizmet etmek amacıyla 1996 tarihinde kurulmuş olup 2004 yılından itibaren faaliyetlerini İstanbul’un  Sultanbeyli ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde sürdürmektedir.

Vakfın hizmet binası altında kurulan Aşevi’nde Kaymakamlık, Belediye ve Muhtarlık bilgileriyle tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere her gün sıcak yemek ve ekmek yardımı yapılmaktadır. Ayrıca bölgedeki yüzlerce yoksul, yetim ve kimsesiz ailelere erzak, yakacak, giysi, sağlık, tüp, fatura ve kira yardımı vb. yardımları yapmaktadır.

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı, hayır sahiplerinin yardımları ile faaliyetlerini sürdürmeye devam etmekte olup, yüzlerce başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrenciye burs yardımı yapmaktadır.

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı şeffaf hizmet anlayışı ile hayır sahipleriyle ihtiyaç sahipleri arasında güvene dayalı köprü inşa etmektedir.

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV),  Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiç bir alakası yoktur.

Kamuoyuna Saygıyla Duyururuz.

 


Geri Dön