25 / 04 / 2024

Milli Emlak Ankara'da arsa hissesi satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Ankara'da arsa hissesi satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor...



Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında  Ankara  ili, Beypazarı ilçesindeki arsa da bulunuyor.

Milli Emlak Ankara da arsa hissesi satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan imarlı arsa Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Ayvaşık Mahallesi'nde yer alıyor.

Satışa çıkarılan arsanın taşınma numarası 06120106014 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan resmi detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 2.226,00 metrekare.


Geri Dön