26 / 04 / 2024

Milli Emlak Ayvalık'ta hazine arazisi satıyor!  Ayvalık'ta 17 bin metrekarelik imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Ayvalık'ta hazine arazisi satıyor!  Ayvalık'ta 17 bin metrekarelik imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'de sanayi ve depolama alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni ihaleleri için merakla beklenen tarihi açıkladı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde bulunan ihale ilana göre, satışa çıkarılan arsa Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alıyor.

Ayvalık Küçükköy Mahallesi'nde yer alan arsa sanayi ve depolama alanı imarlı. Taşınmaz numarası10020100992 şeklinde açıklanan arsa 17 bin 21 metrekare alana sahip.

Milli Emlak Ayvalık ta hazine arazisi satıyor!  Ayvalık ta 17 bin metrekarelik imarlı arsa fırsatı!

Hazine hissesinin de 17 bin 21 metrekare olarak belirlendiği arsanın toplam muhammen bedeli 22 milyon 127 bin 872 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 6 milyon 638 bin 361 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanına göre, merakla beklenen ihale 24 Haziran tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o ihale ilanı....


Geri Dön