27 / 04 / 2024

Milli Emlak Çanakkale'de 31 bin TL'ye arazi satacak! KDV'den muaf arazi arayanlar aman dikkat!

Milli Emlak Çanakkale'de 31 bin TL'ye arazi satacak! KDV'den muaf arazi arayanlar aman dikkat!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 31 bin TL'ye arazi satıyor.



Arsa ve arazi almak isteyenlerin merakla beklediği satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Tunceli Merkez'de bulunan arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan ilanlar kapsamında Çanakkale'de yer alan arazi de yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları arasında yer alıyor. 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında sık sık araştırdığı Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak Çanakkale de 31 bin TL ye arazi satacak! KDV den muaf arazi arayanlar aman dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Çanakkale'de yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 4.032,47 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan söz konusu detaylara göre, söz konusu arazinin satış ihalesi 4 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve Çanakkale'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan o satış ihalesi...


Geri Dön