29 / 03 / 2024

Milli Emlak İzmir'deki turizm arazilerini satışa çıkardı!

Milli Emlak İzmir'deki turizm arazilerini satışa çıkardı!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Güzelbahçe, Menderes, Seferihisar ve Urla'da çeşitli vasıflardaki arazi ve arsaları satışa çıkardı. Turizm bölgelerindeki gayrimenkullerin satışı 8 Temmuz'da başlayacak




İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı' na ait turizm bölgelerinde bulunan arsa ve araziler satışa çıkartıldı. Güzelbahçe, Menderes, Seferihisar ve Urla'da bulunan binlerce metre kare büyüklüğünde araziler için farklı fiyatlar belirlendi. Kurum, ihale ilanını 8 Temmuz'da başlatırken, 9-10 ve 11 Temmuz'da da yapılacak ihalelerde taşınmazları elden çıkartacak. 


Toplam 500 bin TL gelir beklenen arsaların satışı 8 Temmuz'da olacak. Kurum, piyasa değeri 3 milyon TL'yi bulan farklı tiplerde Menderes Cumaovası-Barbaros, Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki konut alanlarını da satma kararı aldı. Yine, piyasa değeri 1,5 milyon TL'yi aşan Özdere'nin Çukuraltı ve Cumhuriyet Mahallesi'ndeki ticaret ve konut alanları da uygun fiyatlara alıcı bulacak. Kurum ayrıca, Urla İskele, Naipli, Yeni ve Kadıovacık mahallelerinde tarımsal niteliği korunacak alan, arsa ve ham imarsız toprakları da satacak. 



Yurt Gazetesi


Geri Dön