29 / 03 / 2024

Milli Emlak Manisa'da 80 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Manisa'da 80 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 28 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni arsa satış ilanlarını resmi internet sitesi üzerinde yayınlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki arsa satışı ihaleleri arasında Manisa Salihli'deki arsa da yer alıyor. 

Söz konusu arsa Manisa Salihli, Adala - Merkez Mahallesi'nde yer alıyor. Konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 45110100242 şeklinde açıklandı. Söz konusu arsa 286 metrekare alana sahip.

Milli Emlak Manisa da 80 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Hazine hissesinin de 286 metrekare olarak belirtildiği konut imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 80 bin 80 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 20 bin 20 TL şeklinde açıklandı.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde...


Geri Dön