20 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 50 bin 600 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Milli Emlak'tan 50 bin 600 TL'ye imarlı arsa fırsatı! 

Yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanlarını arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Pazar ilçesi Erkilet Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 



Arsa almak isteyen yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamaya devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da resmen yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında yer alan satış ihaleleri arasında Tokat ili, Pazar ilçesinde yer alan imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak tan 50 bin 600 TL ye imarlı arsa fırsatı! 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son dakika bilgilerine göre satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Tokat ili, Pazar ilçesi Erkilet Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de açıklanan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 60070102195 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 673,61 metrekare.


Geri Dön