29 / 03 / 2024

Milpark'ta 105 bin TL'ye!

Milpark'ta 105 bin TL'ye!

Esenyurt'ta inşa edilen Milpark'ta konut fiyatları 105 bin TL'den başlıyor!



MİLPA'nın İstanbul Esenyurt'taki projesi Milpark, çağdaş mimari yapısı, merkezi konumu, inşaat kalitesi, zemin güvenliği, özgün tasarımı, detaylarındaki inceliği ile her zevke, her ihtiyaca ve beklentiye uygun özellikler taşıyor. 

33 bin 180 metrekare arazi üzerinde, 13 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılmış olan Milpark'ta Haziran 2010'da teslim edilecek olan 1. Etaptaki konutların metrekare fiyatları, 1.400 ile 1.600 TL arasında değişiyor. Yaklaşık 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan Milpark'ta alanları 65 - 186 metrekare arasında değişen 993 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projede konut fiyatları 105 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor.

Milpark, Yıldız Teknik Üniversitesi danışmanlığı kapsamında geliştirilen özel zemin iyileştirme projeleri uyguluyor. Fore kazık, radye temel gibi son teknolojileri ile desteklenen uygulamaları; deprem yönetmeliğine uygun birinci sınıf malzeme kullanımları ile inşa edilen MİLPARK'ta, her türlü durumda en güvenli konutlar inşa ediliyor.

MİLPARK'ta, 1+1, 2+1 , 3+1 , 4+1 seçenekleri bulunuyor. Bloklarda en üst 2 kattaki dairelerin her birinde bulunan daireye özel teras ve bahçe katında bahçeli daireler bulunuyor.

"Çevre Dostu" MİLPARK'ta yüzde 50'ye varan su tasarrufu!

Daire başına yıllık su tüketiminde yüzde 50'ye varan su tasarrufu sağlayan "EKOSAN - Ekolojik Evsel Atıksu Yönetimi" özel sistemi ile MİLPARK, "Çevre Dostu" bir proje olarak dikkat çekiyor.

Sosyal ve ortak alanlarda da güvenlik ve konfor içinde, mutlu yaşam alanları yaratan MİLPARK'ta yaklaşık 5 bin metrekarelik alan üzerinde, yetişkin ve çocuk havuzu, havuz cafe ve donatıları, çok amaçlı spor alanı, kapalı fitness salonu, restoran-cafe, kreş, çocuk oyun alanları, yönetim otomasyon merkezi, suni gölet ve şelaleler bulunuyor. Ayrıca MİLPARK sakinleri, 24 saat kapalı devre izleme sistemi, özel güvenlik ekibi, açık-kapalı otopark, çift asansör, jeneratör sistemi, internet erişimi, daireler arası ücretsiz telefon görüşmesi gibi her türlü güvenlik ve konforu da yaşayacaklar. Projede bulunan ve mülkiyeti MİLPARK Konutları sitesine ait tüm sosyal donatıların bazılarının işletmesinden elde edilen gelirin site yönetimi tarafından site giderlerinde kullanılacak olması da, MİLPARK sakinlerine destek sağlıyor.
 
0212 852 49 00

www.milpark.com.tr


Geri Dön