27 / 04 / 2024

Milyarder yatırımcı paylaştı! Elon Musk öne çıkardı!

Milyarder yatırımcı paylaştı! Elon Musk öne çıkardı!

Milyarder yatırımcı Karen Buffett'ın paylaşmış olduğu "Bulabildiğiniz kadar çok coin bulun ve bunu hızlı yapın" tweetini milyarder iş adamı Elon Musk kendi hesabında paylaştı.



Milyarder iş adamı Elon Musk, milyarder yatırımcı Warren Buffett'ın coin önerisi paylaşımını sosyal medya platformundan Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Buffett "Bulabildiğiniz kadar çok coin bulun ve bunu hızlı yapın" paylaşımını yaptı. Musk ise tweeti "İnternette buldum" notuyla paylaştı.

Milyarder yatırımcı paylaştı! Elon Musk öne çıkardı!

KRİPTO PARA PİYASASINI SPEKÜLE EDİYOR

Elon Musk, kripto para piyasasına yönelik tahminlerde bulunuyor. Dogecoin'i sıfırdan parlatıp yarattığı spekülasyonla Bitcoin'i düşüren Musk'ı milyonlarca kişi takip ediyor. Yorumlarıyla milyarlarca dolarlık hareketlere neden olan Musk, geçtiğimiz günlerde Bitcoin ile Tesla otomobil satışını durdurmuştu.

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Bitcoin geri döndü!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön