29 / 03 / 2024

Bitcoin geri döndü!

Bitcoin geri döndü!

Tesla'nın ve Elon Musk'ın olumsuz sinyalleri ve Çin'den gelen baskılar sebebiyle Bitcoin’deki düşüş yaşanıyordu. 30 bin doların altına düşen Bitcoin, bugün sabah hareketlendi ve 34 bin dolara ulaştı.



Tesla'nın ve Elon Musk'ın olumsuz sinyalleri ve Çin'den gelen baskılar sebebiyle Bitcoin’deki düşüş yaşanıyordu. Sözcü'de yer alan habere göre; değer kaybı devam etse de Bitcoin bugün 30 bin doları aştı.

Bitcoin, bugün Asya’da kazançlarını yükseltti ve 30 bin doların altından yukarı yönlü hareket sergiledi. Dün Çin tarafından kripto para piyasalarına ilişkin kısıtlamalar için gerçekleştirdiği toplantılar sebebiyle hızlı bir şekilde değer kaybeden ve 30 bin doların altına düşen Bitcoin, bugün sabah hareketlendi ve 34 bin dolara ulaştı.

Bitcoin geri döndü!

Dünyadaki en büyük kripto para olan Bitcoin, bugün yüzde 4,5 artışla 33 bin 800 dolar seviyesine yükseldi ve bu seviyeden işlem görüyor. Dün yüzde 12 düşerek 28 bin 824 dolarda olan Bitcoin, Ocak'taki seviyesini bularak 30 bin dolardan geriye düştü. Bitcoin, Nisan'daki en yüksek seviyesi olan 65 bin dolara çıktığından beri yaklaşık yüzde 50 geriledi.

“YATIRIMCILAR DALGALI SULARDA”

Bloomberg’e konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Valkyrie Investments Araştırma Başkanı Sean Rooney, alım satım sinyallerinin yüzünden, Bitcoin alım satımı gerçekleştirenlerin kendilerini gelecek zamanlarda dalgalı sularda bulabileceklerine dikkat çekti. 

Bitcoin geri döndü!

Bitcoin bu sene içinde 5 defa 30 bin doların altına düşse de her seferinde geri döndü.

Miller Tabak + Co isimli şirketin stratejistlerinden olan Matt Maley de konuya ilişkin olarak “30 bin doların altındaki herhangi bir anlamlı kırılma, birçok oyuncunun havlu atmasına neden olacak” açıklamasını yaptı.

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak istiyor?

Kripto para piyasalarında Çin depremi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön