24 / 04 / 2024

Milyonerler Kulübü ilk şubesini Levent'te açtı!

Milyonerler Kulübü ilk şubesini Levent'te açtı!

İtalyanın Sardunya Adasındaki ünlü isimlerin eğlence mekanı Milyonerler Kulübüün ilk şubesi İstanbulun en lüks oteli The Edition Hotelde açıldı. Günlerdir beklenen mekanın açılışında kulübün kurucusu İtalyan işadamı Flavio Briatore de yer aldı



İtalyanın Sardunya Adasındaki ünlü isimlerin eğlence mekanı Milyonerler Kulübüün ilk şubesi İstanbulun en lüks oteli The Edition Hotelde açıldı. Günlerdir beklenen mekanın açılışına İstanbul sosyetesinin ünlü isimlerinin yanı sıra kulübün kurucusu İtalyan işadamı Flavio Briatore de katıldı. İstanbula yakın dostlarını da davet eden Briatore, hem yeni şubesinin açılışını hem de doğum gününü kutladı. İtalyadaki mekanda servetleri sadece milyon doların üstünde olan kişilerin üye olarak girebildiği Billionaire Cluba gelenler arasında İvana Sert, Siren Ertan, Feryal-Kemal Gülman, Serra Tokar, Mete Güldamlası, Süreyya Yalçın gibi ünlü isimler de vardı. Transparan duvarlar ve kristal şamdanlarla donatılan üç katlı klüp, yıl boyunca görkemli partilere ev sahipliği yapacak. Beyaz ve altın varağın hakim olduğu ihtişamlı VIP salonu ve 500 kişilik kapasitesiyle gece hayatının iddialı mekanı Billionaire Club, özel güvenlik ve deneyimli karşılama ekibiyle seçkin isimleri keyifli bir ortamda ağırlayacak.

İşte Sardunyadaki Milyonerler Kulübü

İtalyanın Sardunya adasında bulunan Milyonerler Klübü (Billionaire Club) 1998den beri dünya sosyetesinin gözdesi. Klubün kurucusu İtalyan işadamı Flavio Briatore. Daha önce Formula 1 takımlarını yöneten Briatore, Milyarder olmayan insanlara sanki milyarderlermiş gibi para harcayacakları bir mekan fikriyle yola çıkarak böyle bir mekan yarattığını söylüyor. Klubün müdavimleri arasında Naomi Campbell, Leonardo DiCaprio ve Heidi Klum gibi yıldızların yanısıra Silvio Berlusconi gibi siyasetçiler de bulunuyor. Ben milyarder değilim ama milyarderleri yanımda görmek istiyorum diyen Briatore, mekanını Haziran-Eylül ayları arasında hizmete açıyor. Kulüpte özel locaların fiyatı 5 bin eurodan başlıyor.
Vatan/Bora Engin

 


Geri Dön