20 / 04 / 2024

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı geldi! Siz de E-devletten hemen başvurabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı geldi! Siz de E-devletten hemen başvurabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren araç muayenesi ile ilgili önemli bir uyarı yapıldı. Ücretin 258 liradan başlayıp,  685 liraya kadar çıktığı muayene için en geç 9 gün öncesinden e-Devlet'ten başvuru yapabilirsiniz. İşte detaylar...



EĞER SÜRESİNDE YAPTIRILMAZSA...

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, süresinde muayenesi yaptırılmayan araçlardan, muayene süresi geçirilen her ay için muayene ücretinin yüzde 5’i kadar gecikme ücreti talep ediliyor. Ayrıca tüm bunlar dışında periyodik muayenelerde cam filmi olan ve sonradan boyanmış camlar, ‘hafif kusur’ şeklinde değerlendiriliyor. Hafif kusurlu araçların başka bir ağır kusuru bulunmadığı müddetçe muayeneleri onaylanıyor. Yani aracınızda cam filmi olması muayenenin yapılmasına engel değil.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı geldi! Siz de E-devletten hemen başvurabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

KREDİ KARTI İLE ÖDEME KOLAYLIĞI

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren araç muayene ücretleri her yıl yeniden değerleme oranında artırılıyor. Bu sene yüzde 36.20’lik bir artış yaşandı ve 1 Ocak 2022 itibarıyla geçerli hale gelen tarifeyle en düşük muayene ücreti KDV dahil 258 TL şeklinde olurken, en yüksek ücret de 685 TL'ye yükseldi. Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, tüm istasyonlarda nakit dışında kredi kartı ve banka kartıyla da ödeme yapmak mümkün. Muayene ücreti ödemelerinde taksit yapılmıyor, ayrıca yarısını kredi kartı, yarısını nakit ödeme imkanı da sağlanmıyor. 

SSK ve BAĞ-KUR emekli maaşında son dakika! En düşük emekli maaşı ne kadar? Duyan inanamadı! Hemen bu tabloya bakın!

Motorine bir indirim daha geliyor! Bayram müjdesi! İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

İkinci el araba almak isteyenler müjde! Esnek ödeme ve 400.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön