25 / 04 / 2024

Milyonlarca araç sürücüsü dikkat! Son tarih 31 Mart: İptal ediliyor…

Milyonlarca araç sürücüsü dikkat! Son tarih 31 Mart: İptal ediliyor…

Milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren düzenlemede artık geri sayım başladı. Köprü geçişlerinde ve otoyollarda OGS devri 31 Mart’tan itibaren kapanacak. OGS iptalinin ardından araçlarda, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kullanılacak.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yayınlanan tebliğe göre; köprü ve otoyollarda Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) tarih oluyor. Milyonlarca araç sürücüsünü yakından ilgilendiren kararda son tarih 31 Mart olarak açıklanmıştı. OGS kullanan araç sürücülerinin 31 Mart’ta kadar Hızlı Geçiş Sistemi’ne (HGS) geçmesi gerekiyor.

800 bin kişinin geçmesi beklenen HGS sistemine geçişte izlenilecek adımlar açıklandı. 31 Mart’a kadar sürücülerin OGS cihazlarını HGS ile değiştirmesi gerekiyor. Bu tarihden sonra OGS cihazları kullanılmaz hâlde olacak…

Milyonlarca araç sürücüsü dikkat! Son tarih 31 Mart: İptal ediliyor…

OGS’DEN HGS’YE GEÇİŞTE SON GÜNLER

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) resmî Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, 31 Mart'ta köprü ve otoyollarda Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) sona erecek ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) dönemi başlayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön