25 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliye maaş zammı müjdesi!

Milyonlarca emekliye maaş zammı müjdesi!

En düşük emekli aylığının 2500 liraya çıkarılması doğrudan 1 milyon 265 bin emeklinin yüzünü güldürürken Temmuz'da 1500 lira alana yüzde 25.5 zam + 617 liralık zam müjdesi geldi. İşte emekli maaşlarındaki son dakika gelişmesine ilişkin detaylar...



En düşük emekli aylığının 2 bin 500 TL'ye yükseltimesi doğrudan 1 milyon 265 bin emeklinin yüzünü güldürdü. Sabah Gazetesi'nden Hazal Ateş'in haberine göre; Düzenlemenin yıllık maliyeti 3.5 milyar TL şeklinde hesaplandı. Öncelikle bu ayki aylıklarını 17 Ocak itibariyle almaya başlayacak SSK emeklileri ile 25 Ocak'tan itibaren alacak Bağ-Kur ve tarım emeklilerinin yüzde 25.5'lik zammı belirlenecek. Buna göre aylığı 2 bin 500 TL'nin altında olanlar bu tutara tamamlanacak.

Milyonlarca emekliye maaş zammı müjdesi!

İşte yeni emekli maaşları, aylık zamları ve hesaplamalarla ilgili son dakika ayrıntıları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön