25 / 04 / 2024

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! SGK'dan flaş hamle! Hem emeklilik iptal oluyor hem de maaşlar faiziyle alınıyor!

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! SGK'dan flaş hamle! Hem emeklilik iptal oluyor hem de maaşlar faiziyle alınıyor!

Bir yerde çalışmadığı halde sahte sigorta yaptıran kişiler durumun tespit edilmesi durumunda büyük şok yaşayacak. SGK'dan son dakika flaş karar! Hemen buna bakın! 



Bazı kişiler yasal olmayan yolları tercih ediyor ve sahte sigorta yaptırıyor. Sahte sigorta ile emekliliğin tadını çıkaranlara kötü haber SGK'dan geldi.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! SGK dan flaş hamle! Hem emeklilik iptal oluyor hem de maaşlar faiziyle alınıyor! 

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çalışmadığı halde sosyal güvenlik haklarından yararlanmak isteyenler, yasal olmayan yolları yönelerek emekli oluyor. Çalışmadığı halde sosyal güvenlik haklarından yararlanmak için bir işyerinde sigortalı gösterilmek 'sahte sigortalılık' anlamına geliyor. 

Peki SGK'dan konuyla ilgili hangi karar geldi? Sahte sigorta yaptırımları neler? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön