27 / 04 / 2024

Milyonlarca kişiye müjde! 22 Eylül'de son buluyor! Paralar anında iade! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Milyonlarca kişiye müjde! 22 Eylül'de son buluyor! Paralar anında iade! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Toplu taşıma kartı 16 milyonun kullandığı İstanbulkart'ta inanılmaz kampanya başladı! Görenler inanamadı! Sakın kaçırmayın, hemen bakın! Peki, kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? Kampanya koşulları nelerdir? İşte ayrıntılar...



Toplu taşıma kartı 16 milyonun kullandığı İstanbulkart'ta muhteşem kampanya başladı! İBB, İstanbulkart ile ilgili bir ay sürecek yeni uygulamayı duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına göre; 23 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapılacak ödemelerin yüzde 10’u iade edilecek.

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart sahiplerinin yüzünü güldürecek bu yeni kampanya şimdi başladı! Söz konusu kampanya 22 Eylül 2022'ye kadar devam edecek.

İstanbulkart mobil uygulamasında kampanya için şu ifadelere yer verildi:

“Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapacağın İstanbulkart ödemelerinin yüzde 10’u ödeme yaptığın İstanbulkart’a iade!” 

Peki, kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? Kampanya koşulları nelerdir? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön