25 / 04 / 2024

Mimar Metehan Özcan'ın sergisi Lucca Art'ta!

Mimar Metehan Özcan'ın sergisi Lucca Art'ta!

Metehan Özcan’ın mimari içerikli fotoğraflarından oluşan “Vacum” isimli sergisi 03 Kasım- 10 Aralık tarihleri arasında Lucca’nın duvarlarını süslüyor...



Lucca Art, ALANistanbul işbirliğiyle 03 Kasım–10 Aralık 2010 tarihleri arasında kendine özgü stilini yansıtan, başarılı iç mimar Metehan Özcan’ı konuk ediyor. Issız mekanların geçmişten günümüze ulaşan gerçek hikayeleri ile sanatçının kent ve mimarlık kültürü ekseninde mekanların dönüşümüne olan merakının birleşmesinden ortaya çıkan “Vacum” sergisi sanatseverler için Lucca’nın duvarlarına taşınıyor.

Çalışmalarını İstanbul ve Ankara’da sürdüren Metehan Özcan, iç mimarlık ve iletişim tasarımı eğitimi alarak 2009 yılında New York Slag Gallery’de karma bir sergi ve Nisan ayında ise “Vacum” adlı kişisel sergisinin ilk ayağını Amerikan Hastanesi Operation Room'da açtı. Uzun yıllar boyunca birçok başarılı işe imza atmış olan sanatçı, katıldığı yarışmalarda sayısız ulusal ve uluslararası düzeyde ödülün de sahibi oldu.

Metehan Özcan’ın ıssız mekanları konu edindiği fotoğrafları, insan figürü içermemelerine rağmen birbirinden farklı hikayelere tanıklık ediyor. Sanatçının “Vacum” isimli sergisi 03 Kasım – 10 Aralık 2010 tarihleri arasında Lucca Art’da sanatseverlerle buluşuyor! 


Geri Dön