28 / 03 / 2024

Mimarlar Odası'ndan Nevzat Doğan'a ziyaret!

Mimarlar Odası'ndan Nevzat Doğan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Dilger, Oya Kaya ve Gülşah Toprak Poyraz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.



 

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Dilger, Oya Kaya ve Gülşah Toprak Poyraz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz’ın yönetim kurulu üyelerini tanıtarak çalışmaları hakkında bilgiler verdiği ziyarette açıklamalar yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan "Mimarlıkla ilgili işler her geçen yıl daha farklı bir öneme sahip oluyor. Bu sektör, hem insanların bireysel yaşamlarıyla hem de şehirlerin, ülkelerin yaşamları ve yapılanmalarıyla ayrı bir önem taşımaktadır. Türkiye’de çok hızlı yapılaşma ve kentleşme süreci yaşıyoruz. Bunun için de mimarlarımıza da büyük işler düşüyor. Belediyeler olarak zaman zaman sizlerden istifade etmek isteriz. Çalışmalarımızda farklı bakış açılarını değerlendirip kararlarımızı bu doğrultuda veriyoruz. Siz mimarların görüşleri bizim için çok önemlidir” diye konuştu.

 

 


Geri Dön