25 / 04 / 2024

Mimaroba Sunrise Residence'ta 730 bin TL'ye!

Mimaroba Sunrise Residence'ta 730 bin TL'ye!

Mimarmoba Sunrise Residence'ta stresi alıp toprağa ileten ilk evler 335 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı



2005 yılında kurulan Gaffaroğlu İnşaat tarafından Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Sunrise Residence projesi, cep telefonu, televizyon gibi eşyalardan yayılan elektromanyetik dalgaların oluşturduğu ve strese neden olan statik elektriği alarak toprağa ileten "yapı genelinde topraklama sistemi" ile Türkiye'de bir ilk oldu.
İsrail ve Almanya'da doğup Avrupa'ya yayılan bu sistemin en önemli özelliği, projenin tüm bloklarının içi ve dış yapışırım baştan sona bakır panellerle kaplanmış olması... Göl ve deniz manzaralı projede 25 bin 951 metrekare alan içerisinde, 14 blokta 3 farkh tip olmak üzere toplam 224 konut yer alıyor. Şu ana kadar yüzde 70'i satılan ve inşaatın da tamamlandığı projede, 173 metrekare 3+1'ler, 235 metrekare 4+1, 300 metrekare 5+2 ve 450 metrekare 7+2 dubleks daireler bulunuyor. Fiyatlar ise 335 bin liradan başlayıp 730 bin liraya kadar çıkıyor.
2 adet yarı olimpik yüzme havuzu ve yerden ısıtmalı kapalı yüzme havuzunun yer aldığı Sunrise Residence'da fitness center, basketbol ve voleybol sahaları, sauna, Türk Hamamı ile çocuk havuzu ve oyun parkı tüm aile bireylerine hitap ediyor. İnşaatında TS 500 ve son deprem yönetmeliğine uygun olarak radye jeneral temel sistemi uygulanan projede kameralı güvenlik sistemi de ev sahiplerine sunuluyor. Projenin saüş ve pazarlamasını RE/MAX Smart Ofisi gerçekleştiriyor.
Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön