24 / 04 / 2024

Mimoza Konutları Yakuplu'da 190 bin TL'ye 4+1!

Mimoza Konutları Yakuplu'da 190 bin TL'ye 4+1!

Mimoza Konutları, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alıyor. TEM Otoyoluna ve E5'e birkaç dakikalık mesafesi ile İstanbul'un her noktasına trafik stresine girmeden gidebilme olanağı sağlıyor



120 konuttan meydana gelen Mimoza Konutları, 121 metrekare 2+1 konutlardan, 152 metrekare 3+1 konutlardan ve 183 metrekare 4+1 konutlardan meydana geliyor.

Depreme karşı bina güvenliğinde esas olan 'Zemine ve Deprem yönetmeliğine uygun' olarak inşa edilen Mimoza Konutları Yakuplu-Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Mimoza Konutları, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alıyor. TEM Otoyoluna ve E5'e birkaç dakikalık mesafesi ile İstanbul'un her noktasına trafik stresine girmeden gidebilme olanağı sağlıyor.

Migros Çarşı, CarrefourSA, Real, Tüyap gibi dev alışveriş, kültür ve fuar merkezleri ile komşu, güneyinde İstanbul'un üçüncü büyük yat limanı ve yakında faaliyete geçecek Deniz Otobüsü İskelesi ile hızlı gelişmeye aday bir bölge.

Yet Yapı imzasıyla gerçekleştirilen Mimoza Konutları'nda satılı devam eden 4+1 konutlar yer alıyor. Bu konutların fiyatları 190 bin TL olarak belirlendi.

3 bloktan meydana gelen projede bloklar 9 katlı olarak tasarlandı. Mimoza Konutları içerisinde; çamaşır odası, tenis kortu, yüzme havuzu ve özel yangın alarm sistemi ile otopark, oyun parkı, güvenlik yer alıyor.

Mimoza Konutları'nda neler var

Kapalı - Açık Otopark
Çocuk Oyun Parkı
Site Güvenliği
Dış Cephe Dıştan Isı İzolasyonu
Jeneratör
Çelik Daire Kapıları
Ütü - Çamaşır Odası
Yangın Alarm Sistemi-Yangın Merdiveni - Özel Yangın Kapısı
Her Blokta Yeterli Kapasitede Su Deposu
Tenis Kortu
Yüzme Havuzu
Doğalgaz Kombili Isınma Sistemi
Çift Asansör
Jakuzili Banyo

www.yetyapi.com.tr

0212 876 16 88


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön