27 / 04 / 2024

Minik öğrenciler Yeşil Sertifikalı Kamu Binası'nı ziyaret etti!

Minik öğrenciler Yeşil Sertifikalı Kamu Binası'nı ziyaret etti!

Küçükçekmece TOKİ İlköğretim okulu öğrencileri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i makamında ziyaret ederek, Türkiye'nin ilk 'Yeşil Sertifikalı Kamu Binası" olan Küçükçekmece Belediye binası hakkında bilgi aldılar.



Küçükçekmece  TOKİ  İlköğretim okulu öğrencileri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'i makamında ziyaret ederek, Türkiye'nin ilk 'Yeşil Sertifikalı Kamu Binası" olan Küçükçekmece Belediye binası hakkında bilgi aldılar.

 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Karadeniz'e ziyarete gelen çocuklara, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Sibel Güllüçayır, TOKİ İlkokul Müdürü Mehmet Değmez, sınıf öğretmenleri ve veliler eşlik etti. 


Türkiye'nin ilk Yeşil Sertifikalı Kamu Binası'nı gezen öğrenciler, Başkan Karadeniz'e merak ettikleri soruları sordular. Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Karadeniz ise ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. 


"TÜRKİYE'NİN İLK YEŞİL SERTİFİKALI KAMU BİNASI"


Öğrencilerle keyifli bir sohbet geçiren başkan Karadeniz, " İçinde bulunduğunuz ve gezdiğiniz kamu binası Türkiye'nin İlk Yeşil Sertifikalı Kamu Binasıdır.

 

Kullandığımız elektriği doğalgazdan kendimiz üretiyoruz. Bu anlamda da yüzde 30'a yakın tasarruf sağlıyoruz. Ayrıca yağmur suyu depolama sistemlerimiz mevcut. Toplanan suları bina dışı sulama sistemlerinde kullanıyoruz. 

Binamız gurur kaynağımız. Böyle bir binada hizmet vermek hepimize gurur veriyor. Küçükçekmece Hepimizin" diyerek öğrencilerin sorunlarını cevaplandırdı. Daha sonra Küçükçekmece TOKİ ilkokul Müdürü ve minik öğrenciler Başkan Karadeniz'e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. 


Nabız İstanbul



Geri Dön