19 / 03 / 2024

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...



Demir İnşaat, Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nin 'İnşaat Merkezi'nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi de planlıyor. 


Konuyla ilgili konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, artık sektöre kazandırılacak nitelikli insan kaynağını gündeme getirmeliyiz" diyerek, sektörün yapacağı yeni sıçramanın nitelikli insan kaynağıyla gerçekleşebileceğinin altını çizdi. 


Minopolis'te yer almakla geleceğin mimar ve mühendisleriyle şimdiden bir araya gelmeyi amaçladıklarını anlatan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Projeler üreterek kentleri güzelleştiriyor ve yeni yaşam alanları kazandırıyoruz. Minopolis'te bunu bir adım ileri taşıdık. Sosyal sorumluluk yaklaşımımızın gereği olarak burada, çocuklarımızın hayallerini de güzelleştiriyoruz. Bu, geleceğe yaptığımız bir yatırımdır. Bugünden inşaat sektörünün gelecekteki mimar ve mühendislerini standımızda ağırlıyor, onlara sektörü tanıtıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz." 


Sabah






Geri Dön