19 / 04 / 2024

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 



MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. MİNT Çağlayan’, 131 konut için 800’den fazla kiralama talebi toplayarak sektörde de bir ilke imza atmayı başardı. Projenin inşaatı 2017 yılında başlamıştı. 

MİNT Çağlayan’ın tapularını teslim etmeye başladıklarını ifade eden MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, "MİNT Çağlayan’ın tapularını teslim etmeye başladık. Bu projemizle birlikte ikinci projemizi de tamamlayarak teslim etmiş oluyoruz. Çağlayan projemizi sözleşmede belirttiğimiz tarihten daha önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece her projemizde yatırımcılarımızın güvenini arkamıza almış oluyoruz. Hali hazırda inşası devam eden ve bu yıl teslim etmeyi planladığımız MİNT Şişli, MİNT E-5 projelerimiz var. 2019 yılında teslim edeceğimiz MİNT Metro ile birlikte 3 projemizi de yine aynı şekilde tüm taahhütlerimizi yerine getirerek sözleşme tarihinden önce hak sahiplerine teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

MİNT Çağlayan da tapu teslimleri başladı!

Altıoğlu sözlerine şöyle devam etti; "EDGE sertifikasına sahip MİNT Çağlayan’ın, artan enerji maliyetleri göz önünde bulundurduğumuzda yıllık 1000 TL’ye kadar daha fatura ve aidat tasarrufu sağlayacağını öngörüyoruz. MİNT olarak ayrıca tüm projelerimizde 48 ay kira garantisi sunuyoruz. Bu garanti ile ilk yılsonunda daire bedelinin %6’sını konut sahiplerine geri kazandırıyoruz. İstanbul’da ortalama yatırım geri dönüş süresi 24,7 yıl iken, sunduğumuz bu avantaj ile tüm MİNT projelerinde bu süreyi 16,7 yıla düşürüyoruz. Böylece projelerimiz kısa amortisman süresi ile yatırımcısı için kullanım sırasındaki tasarruf rakamları ile de içindeki kiracı için birçok avantaj sunuyor"

131 adet konut ve 9 adet ofisten meydana gelen MİNT Çağlayan’da 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. Projede 7/24 güvenlik hizmetinin, yanı sıra fitness salonu, misafir odaları, sosyalleşme alanı ve çamaşırhane yer alıyor.

 

https://mint.ist/mint-caglayan.php


Geri Dön