27 / 04 / 2024

Mira Çekmeköy satış ofisi!

Mira Çekmeköy satış ofisi!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Mira Çekmeköy

Mira Çekmeköy satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Hamidiye Mh. Ulubatlı Hasan Cad. Emek Sk. Çekmeköy (Özel Sezin Koleji Yanı) - 444 54 14



160 adet daireden oluşan Mira projesi İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor.  Mira Çekmeköy  satış ofisi telefon numarası bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Mira Çekmeköy Evlerinde yer alan konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe katı, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe katı, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Mira Çekmeköy Evlerinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor.


Mira Çekmeköy satış ofisi ile 444 54 14 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Mira Çekmeköy Konutları  Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Mira Evlerinde bilardo salonu, sauna, çocuk yüzme havuzu, bisiklet yolu, oyun salonu, kapalı oyopark, dinlenme alanları, masa tenisi ve spor alanları gibi imkanlar mevcut durumda.


Ekşioğlu Çekmeköy Mira ulaşım:

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira telefon numarası: 444 54 14

Çekmeköy Mira adres bilgileri : Hamidiye Mh. Ulubatlı Hasan Cad.  Emek Sk. Çekmeköy (Özel Sezin Koleji Yanı)


 Mira Çekmeköy satış ofisi!


Mira Çekmeköy satış ofisi:

Telefon: 444 54 14

Web adresi: www.besyildizmira.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön