19 / 04 / 2024

Mira Kurtköy ödemeleri!

Mira Kurtköy ödemeleri!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Mira Kurtköy

Mira Kurtköy ödemeleri hakkında detaylı bilgi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 303 adet daire ve 32 adet villadan meydana gelen Mira Kurtköy projesinde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor



Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen  Mira Kurtköy  projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy'de yer alıyor. Mira Kurtköy ödemelerinden önce projeden bahsedelim.


25 bin 829 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mira Kurtköy projesi toplam 303 adet daire ve 32 adet villadan meydana geliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Mira Kurtköy fiyat!

Mira Kurtköy'de daire fiyatları 270 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor. Mira Kurtköy satış ofisi ile 444 54 14 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.


Mira Kurtköy ödemeleri!

Mira Kurtköy ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. 


Mira Kurtköy projesinde kapalı havuz, sauna, bilardo, masa tenisi, fitness, dinlenme ve toplantı salonları, Cafe corner, çok amaçlı spor salonu, kardiyo, site sakinlerine kreş, açık hava pilates alanı, basketbol ve voleybol sahası, bisiklet ve yaya yolları yer alıyor.


Ekşioğlu Beşyıldız Kurtköy Mira adres!

Mira Kurtköy adres: Yenişehir Mah. Millet Cad. Petek Sk. Kurtköy / İSTANBUL


Tel: 444 54 14

Web Adresi: www.besyildizmira.com


projeye sor



Geri Dön