25 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy satış ofisi!

Mira Zekeriyaköy satış ofisi!

Firma: AHM Grup Yapı

Proje: Mira Zekeriyaköy Evleri

İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy Evleri projesinde yer alan dairelerin 2015 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. Mira Zekeriyaköy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Mira Zekeriyaköy satış ofisi bilgilerinden önce kısaca projeden bahsedelim. Ocak ayında satışa sunulacak olan proje ikiz villa, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak tasarlanan konutlardan meydana geliyor.


AHM Gayrimenkul Grup tarafından inşa edilen Mira Zekeriyaköy Rezidans 'ta toplamda 36 adet daire yer alıyor. Proje lokasyon olarak 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika, British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneline ve Koç Üniversitesine 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Mira Zekeriyaköy Residence projesinde 20 adet ikiz villa, 8 adet bahçe dubleks ve 9 adet çatı dubleks daireler bulunuyor. Projede yer alan dairelerin alanları; ikiz villalarda 283 metrekare, bahçe dubleksi dairelerde 183 metrekare, çatı katı dubleksi dairelerde ise 176 metrekareden oluşuyor.


Satış süreci devam eden  Mira Zekeriyaköy Evleri  'nin ortak yaşam alanları arasında masaj odası, kafeterya, fitness salonu, yüzme havuzu, hamam, sauna ve çocuk parkı yer alıyor. Toplamda 14 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projenin 7 bin metrekarelik alanı yeşil alandan oluşuyor.


Mira Zekeriyaköy satış ofisi!

Tel: 0212 202 92 46 

Web: www.ahmgrupyapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön